• Add your comment

    Leave a Reply

    3 Comments

    • raine 1 year ago

      ok la…kat episode ni bole guessing faris pura pura je layan shira sebab takut shira apa apakan zara…sambil tu mintak tolong PA dia siasat hal shira ni…..tapi katalah…..lepas siasat, shira tu mmg shira yg asli….dia kawin gak ke…cincin 5000 dah beli…..

      sebab ending aku mmg sure dia akan dapt tahu yg shira tu sebenarnya nadia…pasal tu dia balik kat zara

      yg aku nak tahu…klau shira tu mmg betul shira…haaaa…nak kawin gak ke bang ?????